Vi gør vores bedste for at finde den rigtige medarbejder til lige netop din opgave

Vores brede skare af dygtige vikarer giver os mulighed for at hjælpe dig med enhver opgave. Er der noget, som ikke er nævnt, så ring til os, og vi finder en løsning.

Byggeri 

Vikarservicesyd har uddannede håndværkere murer- og tømrer, som kan løse små som store opgaver. Derudover har vi ufaglærte arbejdsmænd, som er vant til at udføre opgaver både alene og som en del af et sjak i byggebranchen. Vores vikarer er certificeret til at udføre nedbrydnings- og renoveringsopgaver, der vedrører pcb og asbest.

Anlæg

De ansatte hos Vikarservicesyd kan bl.a. køre dumper, gravemaskine, gummiged, minigraver, rendegraver, og vejtromle. De kan også grave kabler ned, lægge fliser og oprydningsopgaver. 

Industri og lager

Vikarservicesyd har vikarer, der kan hjælpe med produktion inden for bl.a. metal og træ samt andre former for industriel produktion. Vores medarbejdere har truckkørekort og stor erfaring i diverse former for lagerarbejde, som fx tømning af containere. 

Vicevært og pedel

Vores vikarer kan ordne alt fra dryppende vandhaner og stoppede afløb til rengøring af gange, trapper og grønne områder i alle typer af foreninger.

Gartneri og planteskole

Vores uddannede og tillærte gartnere beskærer buske og træer, klipper græs på fodboldbaner, langs grøftekanter og på flyvepladser. De har også erfaring med at luge, dække til med gran og andre udendørs opgaver på kirkegårde, og de har alle taget sprøjtecertifikat.

Kran

Vi har dygtige og rutinerede kranførere til enhver opgave. Særligt tårnkran har vi en stor pulje af. De er flexible og klar på at indgå i forskellige teams - også hvor det kræves, at kranføreren kan løse andre opgaver i teamet.

Vintertjeneste

Vores vikarer er vant til at stå tidligt op og køre med kort varsel. Mangler du en ekstra hånd til at varetage vintertjeneste med små køretøjer, traktor eller håndarbejde, er vi klar på telefonen.