Om os


Hos Landbrugsvikarsyd ApS er det medarbejderne og bruger virksomhederne, der tilsammen ejer anpartsselskabet og de to datterselskaber Vikarservicesyd ApS og Hjemmeservicesyd ApS. Medarbejderne ejer 66 % og brugervirksomheder ejer 34 %. 

Vores ejerforhold gør, at vi har et ganske særligt sammenhold, og at den enkelte medarbejder føler både medejerskab og ansvar overfor virksomheden og de opgaver, som vi hver dag udfører. Hos os behandler vi kunder såvel som medarbejdere, som vi gerne selv vil behandles.

Vi tilbyder billige og kvalificerede vikarer indenfor landbrug, erhverv og hjemmeservice. Vi kan alt fra at malke køer, passe grise, høns og mink, til rengøring, industri, tømrer- og mureropgaver. Vores vikarer er alle udvalgt, fordi de har præcis den viden, erfaring og ansvarsfuldhed, som gør, at du trygt kan overlade ansvaret for det daglige arbejde til dem. 

Hos os skal du ikke betale kontingent. Du ringer bare på telefon 88 18 58 18, og så sender vi straks en af vores dygtige vikarer af sted til dig.