Hjemmeservice rengøring

Hjemmeservice rengøring

Hjemmeservicesyd ApS er et rengøringsfirma, som holder til i Toftlund. Firmaet har eksisteret siden 2016 og arbejder i hele Syd- og Sønderjylland. Vi gør rent i private hjem samt rengøring i både små og store virksomheder. Samtidig yder vi hjælp til køkken og kantinedrift – vi har køkkenassistenter med hygiejnebevis, og vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov.

Hjemmeservice rengøring til private

Rengøring i private hjem er en af vores spidskompetencer. Vi er godkendt som fritvalgsleverandør i både Tønder, Aabenraa og Haderslev kommuner. Det betyder, at hvis du er godkendt til rengøring ved kommunen, så kan du vælge os som leverandør.

Vi udfører alle former for rengøring, både støvsugning, gulvvask, fjerne spindelvæv, vaske vinduer og mange andre ting. Mangler du at få skiftet dit sengetøj, så kan vi også klare dette, og skal du have vasket tøj, er det heller ingen sag for vores dygtige rengøringsassistenter.

Vi gør rigtig meget for, at det er den samme assistent, der kommer ud til dig fra gang til gang. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, og at du er tilfreds med det arbejde, der bliver udført.

Hjemmeservice rengøring til erhverv

Det er ikke kun rengøring i private hjem, vi udfører. Vi har også en hel del rengøring for virksomheder. Har du en virksomhed, der skal have gjort hovedrent, så ring endelig til os. Vi kan klare opgaven, og ofte gør vi det, når dine medarbejdere holder ferie.

Er det en stor fabrik, en skole eller noget helt tredje, så er der ingen opgave, der er for stor for Hjemmeservicesyd ApS. Vi vil meget gerne komme ud og se din virksomhed, høre om opgavens omfang og de tanker og forventninger til opgaven, du måtte have. På den måde kan vi bedst planlægge opgaven, finde de rigtige folk og komme med en skarp pris.

Derudover tilbyder vi rengøring af:

  • Butikker
  • Lægekonsultationer og specialrengøring af laboratorier
  • Kontorer og toiletter
  • Lagerhaller, fabrikker og sportshaller
  • Skoler og andre former for institutioner
  • Lejligheder til nye beboere, trapper og andet inden for ejendomsservice
  • Sommerhuse, hytter og hoteller

Vi følger løbende op på opgaven og ønsker en god dialog med dig som kunde. På den måde skaber vi det bedste resultat.

 

Vores medarbejdere

Vi har en fin stab af dygtige assistenter, som alle har flere års erfaring med rengøring. Vi har samtidig assistenter, der er uddannede social- og sundhedshjælpere, og som har en baggrund inden for det område.  

Fælles for alle vores assistenter er, at de er dygtige til deres arbejde, har forståelse for den enkeltes behov og mulige udfordringer samt har en stor menneskelig forståelse og empati. Samtidig sætter de en stor ære i det arbejde, de udfører.

 

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)