Bygge- og anlæg, industri, gartneri, kran eller viceværtsopgaver

Vikarservice

Vi søger løbende vikarer og assistenter

Vikarservice

Hos Vikarservicesyd gør vi vores bedste for at finde den rigtige medarbejder til lige netop din opgave.

Vores brede skare af dygtige vikarer giver os mulighed for at hjælpe dig med enhver opgave. Er der noget, som ikke er nævnt, så ring til os, og vi finder en løsning.

Hos Vikarservicesyd kan vi løse opgaver indenfor:

N

Byggeri – dygtige håndmænd med erfaring indenfor branchen

N

Anlæg

N

Viceværts- og pedelopgaver, fx græsslåning og snerydning

N

Gartnerier og planteskoler, herunder vedligeholdelse af kirkegård

N

Storindustri og skadeservice

N

Lagerarbejde, hvor der fx kræves truckcertifikat

Byggeri

Vi har uddannede håndværkere, som kan løse både små og store opgaver. Derudover har vi ufaglærte arbejdsmænd, som er vant til at udføre opgaver både alene og som en del af et byggesjak. Vores vikarer er certificeret til at udføre nedbrydnings- og renoveringsopgaver, der vedrører pcb og asbest.

 

Industri og lager

Vi har vikarer, der kan hjælpe med produktion inden for bl.a. metal og træ samt andre former for industriel produktion. Vores medarbejdere har truckkørekort og stor erfaring i diverse former for lagerarbejde, som fx tømning af containere.

 

Anlæg

Vores vikarer kan bl.a. køre dumper, gravemaskine, gummiged, minigraver, rendegraver og vejtromle. De kan også grave kabler ned, lægge fliser og udføre oprydningsopgaver.

 

Vicevært og pedel

Vores vikarer kan ordne alt fra dryppende vandhaner og stoppede afløb til rengøring af gange, trapper og grønne områder, herunder snerydning og saltning, i alle typer af foreninger og områder.

Gartneri og planteskole

Vores uddannede og selvlærte gartnere beskærer buske og træer, klipper græs på fodboldbaner, langs grøftekanter på flyvepladser og lignende områder. De har også erfaring med at luge, dække til med gran og andre udendørs opgaver på kirkegårde. Vi har også vikarer med sprøjtecertifikat.

Kran

Vi har dygtige og rutinerede kranførere til enhver opgave. Vi har særligt en stor pulje vikarer, der har erfaring med en tårnkran. De er fleksible og klar på at indgå i forskellige teams – også hvor det kræves, at kranføreren kan løse andre opgaver i teamet.

Skadeservice og storindustri

Vores vikarer har stor erfaring med forskellige skadeservice opgaver. Vikarerne har blandt andet erfaring med rengøring efter brand- og vandskader, nedbrydning, industrirengøring, skimmel eller asbestopgaver, med dertilhørende certifikater.

 

Try & Hire

 

Med konceptet “Try & Hire” giver Vikarservicesyd ApS din virksomhed mulighed for at lære en medarbejder bedre at kende, inden I evt. beslutter jer for en fastansættelse.

Efter 12 ugers prøveperiode på fuld tid kan virksomheden ansætte vikaren - deres nye medarbejder – uden yderlige omkostninger.

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)