Vikarer med viden og erfaring til landbruget

Landbrugsvikar

Vi søger løbende vikarer og assistenter

Landbrugsvikar

Vi tilbyder kvalificerede vikarer, der kan alt fra at malke køer, passe grise og fange høns til gartneri- og håndværkeropgaver. 

Vores vikarer er alle udvalgt, fordi de har præcis den viden, erfaring og ansvarsfuldhed, som gør, at du trygt kan overlade ansvaret for det daglige arbejde til dem. Vi har vikarer i hele Syd- og Sønderjylland, så der er altid en i nærheden af dig.

Med Landbrugsvikarsyd får du bl.a.:

N

Afløsning ved sygdom og kurser

N

Afløsning ved ferie, eller hvis du mangler en ekstra hånd, når der er travlhed

N

Tilfredshedsgaranti indenfor de første 3 timer

N

Konkurrencedygtige priser

N

Lokale vikarer med op til 20 års erfaring

Pasning af køer 

Vores vikarer passer bedrifter med køer uanset størrelsen. De er vant til at betjene malkerobotter og malke i både bindestald, løsdriftsstald samt ind- og udvendig karrusel. Har du brug for en ekstra hånd til f.eks. fodring, klovbeskæring eller at få kreaturerne klippet, hjælper vi også gerne med det.

 

Mark- og bygningsarbejde

Vores vikarer kan hjælpe dig i marken med alt fra stensamling, kartoffeloptagning og høstarbejde til hegning. Vi kan også reparere bygninger, male, kalke eller rengøre staldbygninger både udvendig og indvendig.

Pasning af grise

Vores vikarer passer bedrifter med grise uanset type og størrelse, og har stor erfaring med dette. Har du brug for en ekstra hånd med vaccination, kastration eller staldvask, så kan vi også løse det. De er vant til at arbejde selvstændigt, men også at indgå i forskellige teams. 

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)