Murervikar

Murervikar

Ejer man en murervirksomhed, kan der til tider være særlige perioder, hvor der er ekstra meget at se til. Det er ikke altid lige til at sige, hvornår den travle periode kommer, og på den måde kan det også være svært at gardere dig med de folk, man skal bruge. Det kan være, at man har vundet et stort projekt, som kommer til at løbe over en kortere eller længere periode. Her kan det blive nødvendigt med ekstra mandskab – og her kan det være en god idé at benytte en eller flere vikarer.

Når du lejer en vikar igennem Vikarservicesyd ApS, slipper du for at skulle lave løn, betale sygeløn, betale pension og mange andre af de ting, der er forbundet med det at have medarbejdere ansat. Alt det administrative tager vi os af. Det eneste du skal gøre, er at ringe ind på telefon 8818 5818, og bestille en vikar.

Hvis I fx er færdige med den pågældende, og ikke længere har brug for vikaren, så ringer du bare ind til os. Vi giver vikaren besked, hvorefter vi sender dig en faktura. På den måde er sagen afsluttet.

Har du eget firma, og har du en travl hverdag, så vil du kunne mærke, hvor stor en hjælp det kan være ikke at have fastansatte medarbejdere. At du blot kan ringe, når behovet opstår, og at du ikke skal betale for yderligere, end præcis det du bruger vikaren til

Uddannet murervikar

Hos Vikarservicesyd ApS har vi dygtige, uddannede murer, som kan indgå i din virksomhed på lige fod med dine egne medarbejdere. De har alle kørekort, så de kan møde op præcis dér, hvor du ønsker det. Der er rift om de uddannede murer, så mangler du sådan en, er det med at ringe i god tid.

Vikar til mureropgaver

Vi har rigtig mange dygtige og stærke vikarer, der ikke er uddannet som murer, men som til gengæld er forrygende til at arbejde som håndmand eller arbejdsmand. De kan være en ekstra hånd til at få blandet mørtel eller cement, en ekstra mand til at køre til med trillebøre eller til at sørge for, at der hele tiden er sten, de uddannede murer kan sætte. Vores erfarne hånd- og arbejdsmænd  eller hvad det ellers måtte være vores vikar kunne være behjælpelig med som håndmand.  De har flere års kendskab til at hjælpe til som håndmænd, og de ved hvad det vil sige at være på en byggeplads og de vil uden tvivl kunne forstå de instruktioner du måtte give vores vikar.

Fordele ved brugen af vikar:

N

Du slipper for at skulle lave ansættelsesdokumenter, da vikaren vil være ansat ved os.

N

Du slipper for at skulle betale og indberette løn, det gør vi.

N

Du skal ikke betale pension, det gør vi.

N

Bliver manden syg, er det vores problem – Vi betaler ham sygeløn, og du får en anden vikar.

N

Der er ingen opsigelsesperiode.

N

Vi sender en regning, du betaler – nemmere bliver det ikke.

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)