Vikar arbejdsmænd

Vikar arbejdsmænd

Har du en håndværkervirksomhed, og har dine faglærte medarbejdere rygende travlt, så kan det være en god idé med et par ekstra hænder i form af arbejdsmænd. Når man har arbejdsmænd, så kan man lade sine faglærte folk udføre det arbejde, der kræver de faglærte kompetencer, så de kan bruge deres tid fornuftigt.

Vores vikarer har stor erfaring med at hjælpe til som arbejdsmænd i forskellige virksomheder. De er vant til at komme ud til mange forskellige opgaver, de er omstillingsparate og klar på de opgaver, de bliver sat til. Når du ringer og bestiller arbejdsmænd som vikar, er det vigtigt, at du fortæller os, hvad de skal lave i din virksomhed, og hvilke færdigheder, der er vigtige at have. På den måde kan vi finde den vikar, vi mener, der passer bedst til opgaven, og som har de kompetencer, der skal til.

Vikar arbejdsmænd i tømrevirksomhed

En tømrer er dygtig til det, han laver. Han kan sætte gipsplader op, lægge tag, måle og tegne og selvfølgelig rigtig mange andre ting. I princippet er det det, han skal bruge sin tid på. Vikarer som arbejdsmænd, kan klare de opgaver, som ikke kræver en uddannelse inden for faget. De kan give en hånd med i form af løfte- eller holdeopgaver, sørge for at materialerne er i nærheden, eller at lægterne er skåret til i den rigtige længde, så det er lige til for den faglærte tømrer at sætte dem op. Det kan være en kæmpe hjælp, en stor ting kan være, at den faglærte tømrer slipper for at skulle op og ned ad stilladset hele tiden.

Vikar arbejdsmænd i murervirksomhed

Som murer kan det til tider knibe med tiden til både at hente mursten, køre cement eller mørtel til, samt få skåret en stor mængde sten. Her kan arbejdsmænd være nyttige og en fantastisk ekstra hånd at have. Hvis du giver vores vikar de rette instruktioner, så vil du og dine medarbejdere få stor gavn og glæde af vores arbejdsmænd.

Vikar arbejdsmænd i gartnervirksomhed

I en virksomhed med gartneriopgaver, kan der ofte være behov for hjælp i form af hakning og lugning, sten, der skal lægges eller sand, der skal køres til. Vi har flere vikarer, der kan håndtere maskiner såsom minilæsser, minigraver eller andre entreprenørmaskiner. De har erfaring med den type opgaver, også i tæt bebyggede områder. Derudover har de kendskab til belægningsarbejde, og vil også her kunne hjælpe til.

Fordelen ved brug af vikarer

I de perioder hvor din virksomhed har ekstra travlt, eller måske har nogle store projekter, kan man undgå at skulle ansætte flere medarbejdere, hvis man ved, at det kun er til et specifikt projekt. Her kan man leje vikarer som arbejdsmænd, og når projektet er færdigt, så ringer man bare ind og meddeler vores kontor, at man ikke længere har behov for vikarer fra os. Alt det administrative i forhold til løn, ansættelsesdokumenter og lignende, står vi for, da vikarerne er ansat igennem os.

 

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)