Vikar snerydning

Vikar snerydning

Når vinteren er over os og frosten sætter ind, så medfører det glatte veje og til tider snerydning. I sådan en situation er det vigtigt at have medarbejdere, der kan reagere hurtigt – Når telefonen ringer, skal man være klar inden for kort tid, ofte på en halv time til tre kvarter. Det kræver medarbejdere, der er indstillet på arbejdstider på alle tider af døgnet. De skal kunne betjene forskellige maskiner, hvad enten det er med almindelig traktor eller havetraktorer, og have evnen til at finde vej. Det er vigtige faktorer inden for faget med snerydning og saltning. Samtidig skal de ikke være bange for at tage fat, hvis det fx er i et boligområde, hvor eneste mulighed for snerydning er med sneskovl og kost.

Det kan vores vikarer!

Har du maskinen, så har vi vikaren, der kan løse opgaven for dig. Vores vikarer er vant til at have telefonen med ind til sengen. De kender til situationen, hvor de bliver ringet op tidligt om morgenen, sent om aftenen eller på alle andre tidspunkter af døgnet. Så du kan trygt stole på, at når du ringer til en af vores vikarer, så vil de være klar til at køre indenfor kort tid.

Vores vikarer er samtidig vant til at skulle finde rundt, da de i deres arbejde som vikar er vant til at blive sendt ud til mange forskellige opgaver i forskellige dele af landet, også steder de ikke har været før.

Vi har som vikarbureau ikke maskiner, der kan klare opgaverne med snerydning, men vi har mandskab til at kunne betjene maskiner til formålet.

Vikar snerydning – Hvad får du, hvis du ringer til os?

N

Stabile vikarer

N

Fleksible vikarer

N

Kompetente vikarer

N

Omstillings parate vikarer

N

Vikarer med stablercertifikat

N

Dygtige vikarer

Vikar snerydning – Hvad kan vi hjælpe dig med?

N

Snerydning med havetraktor eller alm traktor

N

Saltning med havtraktor eller alm. traktor

N

Snerydning med skovl eller sneskovl

N

Saltning med håndkraft

N

Fejning af fortove og indkørsler

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)