Vikar tømrer

Vikar tømrer

Ejer man en tømrervirksomhed, kan der til tider være særlige perioder, hvor der er ekstra meget at se til. Det kan være, at man har vundet et stort projekt, som kommer til at løbe over en kortere eller længere periode. Her kan det blive en nødvendighed med ekstra mandskab. Her er det, at muligheden for brugen af vikarer kommer ind i billedet.

Når du lejer en vikar igennem Vikarservicesyd ApS, så slipper du for at skulle lave løn, betale sygeløn, betale pension og mange af de andre ting, der er forbundet med det at have medarbejdere ansat. Alt det administrative tager vi os af. Det eneste du skal gøre, er at ringe ind på telefon 88 18 58 18 og bestille en vikar. Herefter vil du så modtage en faktura fra os. Det bliver ikke meget nemmere.

Er projektet færdigt, så kan du uden videre ringe herind og meddele, at du ikke længere har behov for vores vikar, og derved vil projektet være afsluttet.

Har du dit eget firma, og har du en travl hverdag, så vil du mærke, hvor stor en hjælp det kan være ikke at have fastansatte. At du blot kan ringe, når behovet opstår, og at du ikke skal betale yderligere, end det du bruger vikaren til.

Vikar, som er tømreruddannet

Hos Vikarservicesyd ApS har vi dygtige uddannede tømrer, som kan indgå i din virksomhed på lige fod med dine egne medarbejdere. De har alle kørekort, så de kan møde op præcis dér, hvor du ønsker det. Der er rift om disse uddannede tømrer, så mangler du sådan en, er det med at ringe i god tid.

Vikar som hånd- og arbejdsmand

Vi har rigtig mange dygtige og stærke vikarer, der ikke er uddannet som tømrer, men som til gengæld er forrygende til at arbejde som håndmand eller arbejdsmand. En ekstra hånd til at få skåret en stor mængde tagplader i samme længde eller med samme hjørne. En vikar, der kan tage fat og holde ved, eller en vikar, der kan rydde op, køre materialer til og fra byggepladsen – Det er alt sammen noget, der betyder, at din faglærte medarbejdere kan bruge tiden på det, de er gode til.

Dine fordele

Med vores mangeårige erfaring og brede palette af services, er Landbrugsvikarsyd det rigtige valg til dig, der vil have sikkerhed i leveringen og et højt niveau i opgaveløsningen. 

Hjælp når det brænder på

Vi er klar ved telefonen døgnet rundt, så du altid kan få fat i den vikar eller assistent, du har brug for. 

vikarer med kvalifikationer

Vi tilbyder kvalificerede vikarer og assistenter, der kan alt fra at malke køer og passe grise til gartneri-, industri- rengørings- og håndværksopgaver.

20 års erfaring i vikarbranchen

Vi har dygtige vikarer og assistenter, som er fast tilknyttet virksomheden, og som har op til tyve års erfaring indenfor vikar- og rengøringsbranchen.

Bredt udvalg i forskellige services

Vi har vikarer og assistenter, der kan løse opgaver indenfor en lang række forskellige brancher. 

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)